PASni UMNO

PASni UMNO

JOM IKUT WAK PAKU TEKAN PAKATAN HARAM JADAH!!!

Wednesday, 1 February 2012

HASAN ALI DATANG JALAN KEBUN DAPAT SAMBUTAN !! HINDRAF DAN A.B.U KENA HALAU !!! PADAN MUKA !!!

Pastinya road show begini dengan sambutan hebat dari rakyat pastinya mengusarkan Pakatan Haram.

Dalam serangan yang bakal mewarnai "perang" beliau dengan Pas, Datuk Dr Hasan Ali menuduh Ahli Parlimen Shah Alam Khalid Samad sebagai parasit yang menghalang beliau mengekang kegiatan maksiat di semasa beliau menjadi ahli Exco Kerajaan Selangor.

Hasan berkata beliau terkilan dengan penentangan sedemikian daripada kalangan pemimpin Pas sendiri, termasuk daripada Khalid yang pernah mempersoalkan pengharaman penjualan arak di kawasan majoriti Melayu. Khalid adalan Timbalan Pesuruhjaya Pas Selangor. 


“Kalau DAP dan PKR itu saya faham kerana mereka bukan Islam, tetapi yang saya tidak faham Ahli Parlimen Shah Alam berdiri di barisan hadapan menentang apa yang saya lakukan.

Turut hadir, bekas Ketua Penerangan Pas Selangor, Hasan Basri dan bekas Timbalan Dekan Fakulti Ekonomi Universiti Islam Antarabangsa (UIAM), Datuk Aidit Ghazali.

Beliau berkata, penduduk di Shah Alam perlu menolak Khalid kerana didakwa mengkhianati perjuangan agama Islam dalam pilihan raya akan datang.

“Kalau dia bertanding dalam pilihan raya akan datang ini, jangan beri satu undi pun kepadanya kerana dia adalah pengkhianat kepada akidah umat Islam,” katanya.
Hasan juga mendakwa Khalid mengkiritk Jabatan Agama Islam Selangor (JAIS) kerana memeriksa premis milik Gereja Methodist Damansara Utama Ogos lalu kerana sebuah majlis digunakan untuk memesong akidah hadirin Islam.

Hasan berkata, beliau akur dengan pemecatan beliau sebagai Exco Kerajaan Negeri atas prinsip perjuangan memelihara akidah, syariah dan Agama Islam.

“Isteri dan anak-anak saya tidak menitiskan air mata pun, atas pemecatan ini, kami reda kerana kami tahu apa yang kami lakukan.


“Tetapi sekiranya saya dilucutkan kerana rasuah, menipu dan mengumpul kekayaan, pastinya saya tidak boleh tidur malam,” katanya.

Sumber : MatKilau Penang

JOM KITA LIHAT SAMA-SAMA KEDATANGAN HIDRAF DAN KEMPEN ASALKAN BUKAN UMNO TELAH DIHALAU OLEH PENDUDUK SETEMPATHAIRAN BUKAN!! HIDRAF, ABU DAN CHEGUBARD KENA HALAU TETAPI HASAN ALI DISAMBUT BAIK OLEH RAKYAT JELATA JALAN KEBUN...SEMEMANGNYA WAK SOKONG 100% TINDAKAN PEMUDA MALAM ITU YANG MENGHALAU..WAK TABIK SPRING SAMA HERO JALAN KEBUN SORANG NI DAN RAKAN-RAKAN !!!


1 comment:

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

Nice entry indeed..

btw i just voted for you for Worlds Bloggers And Social Media Awards 2012.. All the best ya... =)

Plsssss vote me back for THE WORST BLOG OF THE YEAR @http://socialmediaweek.com.my/awards/category.php?id=33 "click vote di link www.bicaramakdara.com ye Thank youuuu =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...