PASni UMNO

PASni UMNO

JOM IKUT WAK PAKU TEKAN PAKATAN HARAM JADAH!!!

Monday, 30 January 2012

Selepas Tantawi, Duta Palestin pula 'menempeleng kepala' anuar!!!


KUALA LUMPUR 30 Jan. - Duta Palestin ke Malaysia, Abdelaziz Abughoush menyifatkan sebagai “pelik dan ganjil” kenyataan Datuk Seri Anwar Ibrahim dalam temubual dengan Wall Street Journal bahawa beliau menyokong penuh usaha melindungi keselamatan Israel.

"Kami terkejut dan terperanjat dengan kenyataan pelik itu bahawa beliau menyokong keselamatan Israel,” katanya dalam kenyataan di sini hari ini.

Abughoush berkata, oleh kerana Palestin menjadi isu utama bagi semua umat Islam, dan Malaysia pula menjadi pendokong utama sokongan terhadap perjuangan rakyat Palestin, maka adalah pelik dan ganjil apabila seorang pemimpin beragama Islam dari negara ini membuat kenyataan demikian.

"Kami tak tahu siapa sebenarnya yang memerlukan perlindungan keselamatan kerana hakikatnya Israel memiliki lebih 200 jenis senjata nuklear serta angkatan tentera yang dilengkapi senjata canggih.

"Kami tidak pasti adakah jaminan keselamatan perlu diberi kepada penakluk atau rakyat Palestin yang ditakluki, yang ditindas saban hari serta berdepan dengan tindakan yang bercanggah dengan undang-undang dan perbuatan tidak berperikemanusiaan oleh kumpulan penakluk, yang mencabuli undang-undang kemanusiaan dan antarabangsa serta tidak menghiraukan usaha masyarakat antarabangsa untuk mewujudkan keamanan dan kestabilan di Timur Tengah,” katanya. 
— BERNAMA

====================================================================

menyokong keamanan Israel sekiranya keselamatan Palestin terjamin...Israel entiti haram yang terlalu besar dosa terhadap umat Islam. Melindungi mereka adalah pengkhianatan terhadap ummah!! - Ketua Dewan Pemuda Pas

Inilah realiti Anwar yang akan mencari berbagai helah untuk melepaskan 'kote tengkok' dia. Paku tidak hairan kalau para pendengar pemidatoran Anwar percaya kerana paku tahu kelebihan Anwar adalah dari seni pemidatorannya. Perkara yang membuatkan paku hairan ialah masih ramai pendengar yang percaya apa yang anwar katakan itu 100% betul...


ABAI
Asalkan Bukan Anwar Ibrahim

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...